Alleenstaande woning met LOODS

Woning voor € 228.000

Staatsbaan 54, 8610 Handzame
Ref: spir5260
3 slaapkamers
1 badkamer
1474m2 grondopp.
EPC: 833 kWh/m2

Omschrijving

STARTPRIJS, Elk bod hoger dan deze startprijs, wordt voorgelegd aan de eigenaars, die al dan niet kunnen ingaan op dit aanbod.

Op een ware toplocatie te Handzame, treffen we deze alleenstaande, ruime woning aan. Deze eigendom is ingeplant op een mooi perceel van ca. 1474 m² mét LOODS.

We treden de woning binnen via de inkomhal. Deze laatste biedt rechtstreeks toegang tot de ruime en lichtrijke woonkamer, bestaande uit een gezellige zithoek en een eetplaats. Aangrenzend aan de woonkamer bevindt zich de ingerichte keuken (oven, dampkap, kookplaat, microgolf, gootsteen en ingemaakte kasten) met éethoek. Naast de keuken bevindt zich de vooropgestelde badkamerruimte die dient afgewerkt te worden. Aanpalend aan de badkamerruimte is er een apart toilet en douche aanwezig. Tevens beschikt deze eigendom over een mooie loods!!

Verder beschikt deze alleenstaande woning over drie slaapkamers, waarvan 1 met dressing. Tot slot beschikt deze eigendom over een toegangspoort met houten paardenstal en ongebruikte paardenweide.

Een ideale woning voor mensen die op zoek zijn om hun eigen handel te drijven!

Bouwtechnisch: de woning wordt verwarmd met pelletkachels, alsook zijn alle nutsvoorzieningen aanwezig: elektriciteit, telefoon, internet, stadswater, regenwater en aardgas aansluiting.

De topligging, loods in combinatie met de vrije woning biedt de mogelijkheid om uw beroep uit te oefenen! Kortom een prachtige eigendom met een waaier aan mogelijkheden! Deze eigendom is zeker een bezoekje waard!
Is deze unieke woning met loods in Handzame iets voor u? Contacteer ons op het nummer: 0476 71 11 90 of per mail naar jana@immogryson.be
Kantoor Immo Gryson TORHOUT
Tel. nr +32 50 21 39 45
Recente bestemming Niet ingegeven
Effectief overstromingsgevoelig Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig Nee
Afgebakend overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone Nee
Risicozone voor overstromingen Nee
G-score A
P-score D Symbool overstroming
EPC waarde per jaar 833 kWh/jaar
EPC waarde 833 kWh/m²
833
Prijs € 228.000,00
Bebouwing open
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1
Aantal wc's 1
Staat Te renoveren
Grond oppervlakte 1474 m²
Type dak Zadeldak
Elektrisch keuringsattest Niet ingegeven
Renovatieplicht Ja

Panden in de buurt